Informatiebeveiliging Nederland viert 10-jarig jubileum met wensvervulling ziek kind

23 mei 2016 Bedrijfsnieuws

In 2016 bestaat Informatiebeveiliging Nederland 10 jaar! En dit jubileum vieren wij op onze eigen wijze zonder feest of jubileumgeschenken. In plaats hiervan hebben wij namens onze opdrachtgevers, relaties en medewerkers de allerliefste wens van een ziek kind mogelijk gemaakt.
 
Samen met Stichting Make-A-Wish Nederland konden wij een dag lang het verschil maken voor de vierjarige Broïn. Lees hieronder het verslag van deze unieke en mooie wensbeleving of open het als PDF-bestand. Wij hopen hiermee anderen te inspireren om ook een kinderwens te adopteren.
 

DE WENS VAN BROÏN, 4 JAAR: ALS EEN ECHTE SUPERHELD EEN BOEF VANGEN

‘Je bent gearresteerd, mee naar het bureau!’
Broïn (4) heeft acute leukemie. Hij is gek op alles wat met superhelden te maken heeft. Zo kijkt hij graag naar programma’s op televisie met superhelden en heeft hij ook veel superheldenspeelgoed. Informatiebeveiliging Nederland en Make-A-Wish Nederland lieten zijn liefste wens uitkomen: ‘Als een echte superheld een boef vangen.’

De wensvervulling
Broïn en zijn tweelingbroertje Daell staan al vroeg naast hun bed, want vandaag gaat de allerliefste wens van Broïn in vervulling! Met grote ogen zien de jongens dat een limousine hen komt ophalen. In de limousine draait ook nog eens een Batman film en liggen er Batmanmaskers klaar. Na een korte rit komen ze aan op Rotterdam the Hague Airport. Sprakeloos gaat Broïn door de douane. Wanneer hij door de douane heen is staat er een echt vliegtuig voor hem klaar. Er wordt hem gevraagd of hij samen met zijn broertje wil helpen zoeken naar een ontsnapte boef. Er verschijnt een twinkeling in zijn ogen, hij mag voorin instappen bij de piloot. Ondanks goed zicht door het zonnige weer, is de boef nog niet gesignaleerd.

Met batman en de hulk op zoek
Na een lekkere lunch krijgen Broïn en Daell een politiepak aan en gevaarlijke handboeien mee. Als ze in de limousine zitten, horen ze opeens loeiende sirenes! Een echte politiebus en politiemotoren rijden achter hun aan, want de boef is gesignaleerd. Broïn en Daell mogen mee en met deze politie escorte gaan ze richting de plaats van het signalement. Daar aangekomen kan Broïn zijn ogen niet geloven. Batman en de Hulk zijn daar om hem helpen. Met hen en een speurhond van de politie vindt Broïn de boef, die zich schuilhoudt in een hut van takken.

Wensvervulling_Informatiebeveiliging_Nederland_10-jarig_jubileum_2

In de boeien
Broïn slaat de boef genadeloos in de boeien en pakt de gestolen superlollies van hem af. De boef wordt achterin de politiebus gezet en Broïn en zijn familie rijden mee naar het politiebureau. Daar sluit hij de jammerende boef in de cel op. Broïn kent geen genade.

Op het politiebureau
Samen met zijn familie krijgt hij nog een uitgebreide rondleiding in het politiebureau waar hij de beelden bekijkt van de bewakingscamera’s in de stad, de cellen en de luchtplaats inspecteert, in de allernieuwste politie auto mag zitten en mag bekijken wat er allemaal aan boord is. De politie brengt Broïn en zijn familie thuis en neemt afscheid van deze stoere superheld. De dag wordt afgesloten met een bestelling via de portofoon van het favoriete eten van Broïn: heel veel sushi!

Steun ook Make-A-Wish Nederland!
Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving. Make-A-Wish Nederland vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen. Om deze wensen te vervullen steunt Make-A-Wish Nederland op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan en wij samen het verschil maken.


Om social media te kunnen gebruiken zijn cookies nodig, schakel deze in om de knoppen te activeren.

Tags: , , , ,

Close