Pentest voor infrastructuur

Klant
Vosko
Diensten
Penetratietest
Sector
ICT Dienstverlening

De uitdaging

Vosko ontzorgt de grootzakelijke markt door gebruikers en systemen veilig en betrouwbaar te verbinden. Zij doen dat met de beste technische kennis, uitstekende services en door een betrouwbare en betrokken partner van onze klanten te zijn.

Vosko biedt onder andere bewaking en monitoring van de netwerken van haar klanten. Het Network Operations Center (NOC) heeft hiervoor actieve verbindingen met apparatuur op de lokatie van de klant.

Om haar klanten te beschermen is sterke informatiebeveiliging een absolute noodzaak voor Vosko. De organisatie wil haar niveau van informatiebeveiliging continu verbeteren en inzichtelijk maken naar haar klanten.

Onze oplossing

Op verzoek van Vosko voeren wij periodiek een onderzoek uit op de infrastructuur van Vosko om de inrichting te testen op technische kwetsbaarheden.

Hierbij voeren wij onder anderen een penetratietest uit op de oplossing die Vosko bij haar opdrachtgevers inricht. Maar ook wordt het draadloos (WiFi) netwerk getest.

Het resultaat

Met de resultaten van onze onafhankelijke pentesten laat Vosko het hoge niveau van haar informatiebeveiliging bevestigen en worden waar nodig aanvullende maatregelen getroffen.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen ondersteunen? Onze experts staan voor u klaar Maak nu een afspraak