Managed Security

Uw externe beveiligingsafdeling

Met onze Managed Security dienstverlening besteedt u (delen van) uw informatiebeveiliging aan ons uit. Wij ontzorgen u hierin maximaal, waarbij uw door onze nauwe samenwerking wel aan het stuur blijft staan. Onze dienstverlening is bij uitstek geschikt voor kleinere en middelgrote organisaties die over onvoldoende expertise of capaciteit beschikken om informatiebeveiliging adequaat te borgen.

Dienstverlening op maat

U kiest zelf welke onderdelen en activiteiten u door ons wilt laten uitvoeren. De basisvariant is het uitbesteden van het onderhoud van het ISMS, waarbij wij het beleid aanpassen, jaarlijks risico-analyses voor u uitvoeren en de bijbehorende maatregelen onderhouden. Hierbij inventariseert u zelf of maatregelen in de organisatie worden nageleefd.

Als aanvulling hierop kunnen wij ook een awareness progamma inrichten en uitvoeren dat naadloos aansluit bij uw beveiligingsmaatregelen. Maar ook het controleren of maatregelen voldoende worden nageleefd in uw organisatie, in de vorm van een onafhankelijke beoordeling behoort tot de mogelijkheden.

Overige diensten

In overleg kunnen wij ook aanvullende diensten leveren zoals incident response, management van calamiteiten en technisch forensisch onderzoek.

Onze Managed Security service is maatwerk en afgestemd op uw organisatie. Wij bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek met u.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen ondersteunen? Onze experts staan voor u klaar Maak nu een afspraak