Security Quickscan

Snel inzicht in uw huidige niveau

Met onze Security Quickscan krijgt u binnen twee weken inzicht in het niveau van uw beveiligingsmaatregelen en mogelijke blinde vlekken. Deze quickscan bestaat uit een verkorte inventarisatie van de aanwezige maatregelen. Op basis van onze ervaring met vergelijkbare organisaties kunnen wij u ook een indruk geven of uw beveiliging marktconform is.

Focus op grootste risico’s

De Security Quickscan is opgebouwd uit interviews, het doornemen van documentatie en het bekijken van technische oplossingen in uw organisatie. Binnen de beschikbare tijd richten wij ons op de meest voorkomende kwetsbaarheden en gevaarlijkste beveiligingsproblemen.

Rapportage

U ontvangt een heldere rapportage waarin de belangrijkste aandachtspunten voor uw beveiliging zijn opgenomen. Met deze rapportage heeft u inzicht in het actuele niveau van uw beveiliging en kunt u vervolgactiviteiten plannen. In de praktijk worden onze rapportages gebruikt als vertrekpunt voor nieuwe initiatieven, maar ook als middel om informatiebeveiliging (hoger) op de agenda te krijgen van bestuurders.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen ondersteunen? Onze experts staan voor u klaar Maak nu een afspraak