Over ons

Wij zijn een onafhankelijk en gespecialiseerd adviesbureau

Informatiebeveiliging Nederland

Informatiebeveiliging Nederland is een onafhankelijk en gespecialiseerd adviesbureau. Wij zijn volledig gespecialiseerd in informatiebeveiliging, privacy en awareness. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij bedrijven van MKB tot zeer grote enterprises en Nederlandse (semi-)overheidsorganisaties met vraagstukken op het vlak van privacy en beveiliging.

Marktleider in kwaliteit

Wij behoren tot de marktleiders in privacy en informatiebeveiliging wanneer het gaat om kwaliteit. Om u optimaal te kunnen ondersteunen met de laatste ontwikkelingen, investeren wij structureel in Research & Development. Onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied en volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet, om u beter te kunnen ondersteunen.

Onafhankelijk expert

Informatiebeveiliging Nederland levert zelf geen producten of licenties. Het is een bewuste keuze om geen dealer, reseller of partner van leveranciers te zijn. Ook hebben wij geen (buitenlandse) investeerders waaraan wij verantwoording moeten afleggen. Hierdoor kunnen wij volledig onafhankelijk werken en uw belang voorop stellen bij het uitvoeren van uw opdrachten.

Hoge klanttevredenheid

De verwachting van onze opdrachtgevers overtreffen in alles wat wij doen. Dat is waar wij voor gaan. In onze klantevaluaties scoren wij structureel hoog op kwaliteit, de persoonlijke benadering en onze flexibele houding.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als onderdeel van onze manier van zaken doen, voeren wij een actief beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo werken wij volledig papierloos, maken wij gebruik van circulair inrichten, bieden wij stageplaatsen aan jonge talenten en sponsoren wij een aantal goede doelen.