Werken bij

Heb jij een passie voor informatiebeveiliging en privacy?

Het begint met passie

Bij Informatiebeveiliging Nederland werken mensen met passie. Passie voor het het beveiligen van informatie en systemen tegen hackers en kwaadwillenden, de bescherming van onze privacy en het delen van kennis uit ons vakgebied. Wij houden van techniek, innovatie en de bijbehorende kansen en mogelijkheden. Maar wij begrijpen ook dat hiermee nieuwe mogelijkheden voor verkeerd gebruik en misbruik ontstaan. Onze opdrachtgevers hierin ondersteunen en excelleren in alles wat wij doen, is wat ons drijft.

Blijven ontwikkelen

Ons vakgebied blijft volop in beweging. Om ervoor te zorgen dat Informatiebeveiliging Nederland voorop blijft lopen met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, investeren wij veel tijd en energie in Research & Development. Iedere medewerker heeft hiervoor structureel tijd beschikbaar. Dit gaat bijvoorbeeld om het uitzoeken van een nieuwe technische kwetsbaarheid in een applicatie, systeem of protocol, de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, het bezoeken van een security conferentie, het uitwerken van modellen of het doorontwikkelen van onze ondersteunende tooling.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken regelmatig medewerkers voor de volgende rollen:

  • Pentester
  • Security Consultant
  • Privacy Consultant

Kennismaken

Herken jij jezelf in bovenstaande en lijkt het je interessant om eens kennis te maken? Stuur dan een e-mail met jouw Curriculum Vitae en motivatie naar: vacature@informatiebeveiliging.nl.