Security Assessment

Test uw beveiligingsmaatregelen

Zelfs de best beveiligde organisaties en technische oplossingen bevatten beveiligingslekken. Met onze security asssessment diensten onderzoeken wij op welke wijze een ervaren aanvaller toegang kan krijgen tot de kroonjuwelen van uw organisatie, zodat u passende maatregelen kunt treffen.

Techniek

Wij bieden penetratietesten met verschillende niveaus van diepgang. Hierbij zoeken wij naar kwetsbaarheden in de technische configuratie, software, processen of protocollen.

Medewerkers

Omdat technische maatregelen alleen niet volstaan, voeren wij ook social engineering testen uit. Het doel hiervan is te onderzoeken welke procedures en gedrag van medewerkers kunnen worden misbruikt door een aanvaller. Denk bijvoorbeeld aan phishing of telefonische misleiding.

Fysieke beveiliging

Wij kunnen ook uw fysieke beveiliging testen op de aanwezigheid van kwetsbaarheden. Zo beschikken wij over een uitgebreid arsenaal aan apparatuur om sloten en paslezers te omzeilen, hebben wij oog voor ongebruikelijke en onwaarschijnlijke toegangsmethoden en is een van onze medewerkers zelfs opgeleid tot slotenmaker. Vaak worden deze testen uitgevoerd in combinatie met social engineering.
Benieuwd naar hoe wij u kunnen ondersteunen? Onze experts staan voor u klaar Maak nu een afspraak